home > risi

5/04//2006
N� igallo u hap pika e karburantit euro Petrol
m� gjer�sish

22-23/mars/2006
Career Ways 2006
Euro Pact merr pjes� n� projektin...
m� gjer�sisht

8/mars/2006
Energji e past�r e kujdesit

N� p�rkim me praktik�n e vet t� mir�...
m� gjer�sisht

6/mars/2006
Energji e past�r e dituris�

Euro Pact-in e vizituan absolvent�t...
m� gjer�sisht

5/mars/2006
U sh�nua nj�vjetori i Euro Petrol-it

N� dit�n e sotme, n� vitin 2005...
m� gjer�sisht

22-23/mars/2006
Career Ways 2006
Euro Pact merr pjes� n� projektin Career Ways 2006 organizator i t� cilit �sht� AIESEC � organizat� nd�rkomb�tare p�r k�mbimin e student�ve t� ekonomis� dhe t� menaxhmentit nga Podgorica. Ky manifestim student�ve u ofron mund�sin� p�r ta njoftuar kompanin� dhe q� ata t� shprehin d�shir�n p�r t'u pun�suar, por edhe kompanis� q� n� mesin e student�ve t� interesuar t� gjej� kuadrot e veta m� t� mira t� s� ardhmes. K�shtu duket prezentimi i Euro Pact-it n� broshur�.

home | risi | mbi kompaninë | europetrol | filozofia e biznesit | stafi menaxhues | kontakti