Ulcinj

EURO CENTAR

VILE RE�EVIĆI


NOVA VARO�

Foto galerija lokacije

 

 

 
PRODAJA PLACEVA - ULCINJ

- VELIKA PLAZA - PLAC OD 22.232 m�
- BULEVAR TEUTA - URBANIZOVANI PLAC OD 1.579 m�
- PINJES - PLAC OD 2.205 m�

Osjetite čari života pored mora!

       

U Ulcinju, najjuznijoj Crnogorskoj opstini dajemo na prodaju nekoliko atraktivnih placeva. U nastavku su osnovni podaci o lokacijama i povrsinama istih.

-VELIKA PLAZA - PLAC OD 22.232 m�
Na Velikoj plazi, u mjestu koje se zove Donji Stoj nalazi se plac povrsine 22.323m� spada u jedan od pet sektora za izgradnju novih hotela. Zemljiste se nalazi na odlicnoj lokaciji, na stotinak metara od mora. Plac je kvadratnog oblika, sa putem koji vodi na sam plac, oivicen mediteranskom sumom.
Radi valorizacije placa, pozeljno bi bilo postaviti 50-ak montaznih eko-kucica (malo turisticko montazno eko-naselje), dok se ne pocne realizovati finalni planski dokument.

       

-BULEVAR TEUTA - URBANIZOVANI PLAC OD 1.579 m�
U sirem centru grada, na pocetku Bulevara Teuta, neposredno uz bulevar nalazi se urbanizovan plac povrsine 1.579 m�. Plac je pravougaonog oblika.

       

Prema Detaljnom urbanistickom planu "Ulcinjsko polje" kojim je ovaj plac obuhvacen, on pripada Zoni A, cija namjena su centralne djelatnosti (poslovni sadrzaji, turisticki objekti, stambeni objekti, komunalno-servisni objekti). Na ovoj parceli moguce je graditi objekat spratnosti do P+5 sa indexom izgradenosti 2.20, sto znaci da je moguca izgradnja objekta povrsine cca 3.500 m�.
-PINJES - PLAC OD 2.205 m�
Nedaleko od starog grada, na brdu Pinjes, nalazi se plac povrsine 2.205 m�. Na ovom podrucju predvidena je izgradnja turistickih kompleksa, hotela i vila. Sa brda Pinjes pruza se izvanredan pogled na Malu plazu i stari grad, te na otvoreno more.

       

Turisti koji budu posjetili Ulcinj, moci ce da uzivaju u carima fantasticnih pjescanih plaza Velike Plaze, nudisticke plaze Ada Bojane, etno-kafanama, istoriji Starog Grada, romanticnim vecerama u restoranima sa pogledom na otvoreno more, kao i kulturno-zabavnim manifestacijama kao sto su izbor za Miss Copacabana, Ljetnja scena, Ulcinjska noc, Ribarsko vece, i ostalim manifestacijama koje cine posjetu Ulcinju pravim dozivljajem.

Dodatne informacije o navedenim placevima i njihovu cijenu mozete dobiti putem
e-mail: europact@t-com.me
Tel : +382 20 875 972
+382 20 875 973
 
naslovna | novosti | o kompaniji | Euro PetrolEuro Invest Montenegro | Euro Pact Albania | kontakt