EURO CENTAR

VILE RE�EVIĆI


NOVA VARO�

Foto galerija lokacije

 

 

 
STAMBENO-REZIDENCIJALNA VILA "DOCLEA"

       

       

Pruzite sebi zivot pun luksuza i zivite u elitnoj vili koja predstavlja "creme de la creme" u Glavnom gradu Crne Gore!

Kao glavni grad, Podgorica danas predstavlja glavni administrativni, Kao glavni grad, Podgorica danas predstavlja glavni administrativni, politicki, kulturni centar drzave Crne Gore i mjesto gdje se odrzavaju najvazniji dogadaji i manifestacije.
U najelitnijem dijelu grada, u podnozju brda Gorica, nalaze se brojne stambene vile i poslovni objekti najznacajnijih domacih i medunarodnih institucija, kao i kulturno istorijski spomenici.

       


Neposredno pored reprezentativnog drzavnog zdanja - Vile Gorica, koja se koristi za najvece drzavne reprezentativne i protokolarne potrebe, u DUP-u "Nova Varos 2"-Izmjene i dopune, nalazi se urbanizovani plac cca 800 m2 sa izdatom gradevinskom dozvolom za izgradnju elitne rezidencijalne vile sa projektnim nazivom "Vila doclea", neto povrsine cca 550 m2, odnosno bruto povrsine cca 650 m2.

Sama parcela je smjestena u podnozju brda Gorica i izdignuta je pedesetak metara iznad nivoa gradskog jezgra Podgorice, sto joj obezbjeduje dominantnu poziciju i predivan pogled na Glavni grad.

       

Pored osnovnog karaktera stanovanja, ovaj buduci luksuzni rezidencijalni objekat sadrzace krovnu terasu sa prekrasnim pogledom, spoljni bazen, kao i prateci prostor za rekreaciju, u sklopu kojeg su predvideni mala moderna teretana, sauna i dakuzi, zelene povrsine, itd.

       

       

       

Pored osnovnog karaktera stanovanja, ovaj luksuzni rezidencijalni objekat sadrzace biblioteku, krovnu terasu sa prekrasnim pogledom, spoljni bazen, kao i prateci prostor za rekreaciju, u sklopu kojeg su predvideni mala moderna teretana, sauna i dakuzi, zelene povrsine, itd.

       

       

Projekat obezbjeduje visokokvalitetno i funkcionalno rjesenje vile rezidencijalnog karkatera, stoga savremeni materijali i oprema kao sto su termoizolacija od 8cm, termo-bravarija i tehnologija "Smart-House" i mnogi drugi savremeni sistemi i sadrzaji predstavljaju osnove ovog projekta. Obzirom da objekat treba da zadovolji najvise standarde stanovanja, isti ce podrazumijevati ugradnju najkvalitetnijih materijala kako u eksterijeru, tako i u enterijeru.
Da bi svom posjedniku pruzio sve sto im je potrebno, u projektu su predvideni i moderan prijemni prostor za stranke, kao i rekreativni prostor koji ce im pomoci da se relaksiraju nakon napornog dana.

       

       

Gore opisani luksuzni rezidencijalni objekat omogucice posjedniku vile jedinstvenu kombinaciju pogleda na gradsko jezgro, potrebne izolovanosti koju obezbjeduje diplomatsko-rezidencijalni karakter naselja u kojem se nalazi i neposredne blizine centra grada, od koga je ova lokacija udaljena svega nekoliko stotina metara.

       Udite u carobni svijet luksuza!

Planirana vila gradila bi se u dogovoru sa zakupcem, u skladu sa njegovim iskazanim zeljama. Projekat vile posjeduje svu pratecu tehnicku dokumentaciju sa gradevinskom dozvolom i placenim komunalijama.

Za vise detalja kontaktirajte nas na

tel: +382 20 625 540
e-mail: templesglory2.9@gmail.com
web: www.europact-mn.com
 
naslovna | novosti | o kompaniji | Euro PetrolEuro Invest Montenegro | Euro Pact Albania | kontakt