Stambeno - poslovni kompleks "Euro Centar"

 Video Spot - Euro Centar


 Hotelski kompleks "Vile Reževići"


 Rezidencijalna Vila "DOCLEA"

Mreža Euro Petrol pumpi
Lanac Euro Petrol benzinskih pumpi je jedan dobro povezan sistem pružanja raznovrsnih usluga počev od prodaje nafte i naftnih derivata, kao osnovne ponude, preko prodaje različitih artikala za automobile, do mogućnosti osvježenja u ugostiteljskom dijelu. Naime, Euro Petrol sistem čine savremene benzinske pumpe sa kompletnim pripadajućim sadržajima među kojima su: restoran-bar...
opširnije

 

Prodaja placeva na Žabljaku

Žabljak gradić smješten na sjeverozapadu Crne Gore, u srcu Durmitorskog područja, najatraktivnije je turističko mjesto u Crnoj Gori i šire.

Prirodne specifičnosto ovog područja su dvadesetak glečerskih jezera, poznatija kao ”gorske oči”, među kojima je najveće i najpoznatije Crno jezero, zatim rijeka Tara, nazvana „suzom Evrope”, čiji kanjon dubine i do 1.300 m zauzima prvo mjesto u Evropi, a drugo u svijetu, odmah posle kanjona rijeke Kolorado u SAD-u. Simbol ove rijeke je Veliki most , koji iako sagrađen ljudskom rukom, izgleda kao jedna od Tarinih krivina. Turistička sezona na Žabljaku traje čitavu godinu zbog svojih specifičnih osobina, a podjednako su razvijeni i ljetnji i zimski turizam.

Na teritoriji Opštine Žabljak, na nekoliko atraktivnih lokacija posjedujemo placeve ukupne površine 48.637m² koje dajemo na prodaju. U nastavku slijedi kratak opis istih i pregled njihovih površina. Tri placa nalaze se sa lijeve i desne strane duž magistralnog puta Žabljak-Đurđevića Tara, u mjestu Borje, udaljenosti samo 3 kilometra od samog centra grada.

Izrada planskih dokumenata za ovo područje je u toku. Mi smo dali svoje predloge, a to su:

-Plac površine 10.700 m² nalazi se neposredno uz magistralni put sa desne strane, gledano iz pravca Žabljaka, pogodan je za izgradnju turističkog etno naselja.

-Plac površine 705 m² koji je smješten na brežuljku nedaleko od puta, svojom pozicijom garantuje privatnost, pa je idealan za izgradnju manje vile.

-Predložili smo izgradnju luksuznog hotela sa pratećim sadržajima, sa više pojedinačnih vila visoke kategorije na placu površine 9.792 m² koji se nalazi sa lijeve strane magistralnog puta.

-Lokacije sa ukupnom površinom 27.440 m² nalaze se sa desne strane magistralnog puta Šavnik-Žabljak, ulazeći jednim dijelom svoje površine u nacionalni park Durmitor.

Ovi placevi sada su dostupni i vama po veoma povoljnim cijenama.

Dodatne informacije možete dobiti na: Tel.: +382 20 875 972, e-mail: europact@t-com.me

 

       


naslovna | novosti | o kompaniji | Euro PetrolEuro Invest Montenegro | Euro Pact Albania | kontakt