Stambeno - poslovni kompleks "Euro Centar"

 Video Spot - Euro Centar


 Hotelski kompleks "Vile Reževići"


 Rezidencijalna Vila "DOCLEA"

Mreža Euro Petrol pumpi
Lanac Euro Petrol benzinskih pumpi je jedan dobro povezan sistem pružanja raznovrsnih usluga počev od prodaje nafte i naftnih derivata, kao osnovne ponude, preko prodaje različitih artikala za automobile, do mogućnosti osvježenja u ugostiteljskom dijelu. Naime, Euro Petrol sistem čine savremene benzinske pumpe sa kompletnim pripadajućim sadržajima među kojima su: restoran-bar...
opširnije

 

DUGOROČNI ZAKUP HOTELA NA POBREŽJU, U PODGORICI

EURO CENTAR je novoizgrađeni elitni stambeno - poslovni kompleks u čijem je centralnom dijelu izgrađena moderno poslovna zgrada - hotel. Hotelski objekat ima neto površinu 3.885 m², sa uključenih 30 parking mjesta u garaži, i nalazi se u sklopu ekskluzivno poslovno-stambenog kompleksa Euro Centar. Objekat se nalazi na lokaciji Pobrežje u Podgorici, na bulevaru Podgorica - Bar ili kako je lokalno poznata Petrovačka magistrala, koja ga povezuje sa aerodromom Podgorica i primorjem.

Hotel je centralno postavljen u odnosu na kompleks spratnosti 2Po+P+4+M+G (dva nivoa podruma, prizemlje, 4 sprata, mansarde i galerije). U sklopu hotela postoji nekoliko cjelina:

• cca 30-40 savremeno opremljene smještajnih jedinica u zavisnosti od vrste i veličine koju zakupac želi da napravi (sobe, apartmani i VIP apartmani). Sobe su rađene po standardima za hotele sa 4 zvjezdica i više

• 2 konferencijske sale i nekoliko manjih prostorija za sastanke, kapaciteta 200-250 ljudi. Ove 2 konferencijske sale su polivalentne. One takođe imaju svoje prateće biznis klubove i ostale servisne sadržaje koje omogućavaju održavanje svih vrsta sastanaka, od konferencija za štampu do konferencija na visokom nivou, uz najveću moguću udobnost i luksuz.

• Luksuzni Wellnes & Spa centar. U suterenu 2 su predviđene teretana, centar za masažu, aqua park, hamam. Ova prostorna pozicioniranost omogućiće gostima apsolutni mir i relaksaciju što će ovom hotelu dati epitet poligona opuštanja antistresa u punom smislu te riječi.

• VIP apartmani koji se nalaze na poslednjem spratu hotelskog objekta imaju svoj poseban lift

• Panoramski restoran koji će gostima omogućiti da osmotre na panoramu većeg dijela glavnog grada

• Podzemne garaže za goste hotela i ostali prateći servisni sadržaji

Na podrumskoj etaži smještena je garaža, sa sistemom za ventilaciju, odimljavanje, splinker i video mrežom. Garažiranje vozila se odvija preko dvije dvosmjerne rampe i obodno postavljene dvosmjerne saobraćajnice u vidu prstena. Projektom hotela predviđena su dva para stepeništa i 3 lifta, dva za goste hotela i jedan posebno za uslužno osoblje, što će omogućiti brzu i nesmetanu frekvenciju, kako gostiju tako i zaposlenih u hotelu.

Prilazi i pasaži su urađeni pločama od prirodnog granita i mermera. Ograde na terasama su napravljene od kombinacija savremenih materijala-inoksa. Hotel posjeduje sopstveni restoran, koji je polivalentnog tipa, koji se može koristiti za raznorazne namjene, tipa manifestacije, ceremonije, konferencije, svadbe, i slična dešavanja. Poslovna zgrada posjeduje prostor za elitan panoramski restora. Kao što sa fotografija možete vidjeti, sa restorana se pruža predivan pogled na centar grada s jedne strane, a na put prema moru s druge strane.

Iznad restorana izvedena je kancelarija cca 50 m² za šefa restorana(ili neke druge djelatnosti) sa otvorenim pogledom na grad, kako bi na miru efikasno obavio svoj posao. Sa stanovišta lokacije, i sa stanovišta opremljenosti hotela, čini ga idealnim za otvaranje i uspješno vođenje malog ali ekskluzivnog poslovnog gradskog hotela, ili neku sličnu poslovnu namjenu. Još jedna karakteristika hotela jeste to da posjeduje sopstvenu trafostanicu kod koje se mjerenje vrši na visokom naponu. Iz toga proizlazi manja potrošnja električne energije od uobičajene potrošnje.

Treba naglasiti da je hotel u stanju završenih shell&core elemenata (završeni građevinski i zanatski radovi eksterijera, dok unutrašnjost može da se prilagodi po standardima brenda).

Eksterijer, odnosno spoljna fasada je urađena sa visokokvalitetnim materijalima, kako stilski, tako i funkcionalno. Radi se o plemenitim materijalim kao što su mermer, staklo, inoks i ostali materijali koji ovom hotelu daju izvanredan izgled, sa izuzetno kvalitetnim termoizolacionim materijalima.

Hotel posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, odnosno građevinsku dozvolu, ima plaćene komunalije i uknjižen je u upravi za nekretnine Crne Gore. Osim toga, hotel je priključen na komunalnu infrastrukturu, vodovod, kanalizaciju, elektro i telekomunikacije, i to sa sopstvenim trafo-blokom. Ovo je još jedna odlika koja govori o ekonomičnosti ovog objekta.

Osim za hotel, poslovna zgrada se može iskoristiti kao sjedište neke ustanove, banke, osiguravajućeg društva, telekomunikacione kompanije, medijske kuće ili neke druge djelatnosti.

Hotel se daje u dugoročni zakup ili drugi oblik saradnje.

europact@t-com.me 
Tel: +382 20 875 972

        +382 20 875 973


naslovna | novosti | o kompaniji | Euro PetrolEuro Invest Montenegro | Euro Pact Albania | kontakt